Onze Winkel

In de authentieke molen ‘De Pelikaan’ uit 1864 vindt u de Dungense Molenbakker. Wij bieden je dagelijks de beste broodproducten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de wensen van onze klanten.

Onze missie is iedereen elke dag te laten genieten van het beste, lekkerste en gezondste brood!

Hans en Babet Toelen

Eigenaar De Dungense Molenbakker
Onze Winkel

Desem

Al onze broodproducten zijn gemaakt met zuurdesem, zelfs de witte broodjes en de
rozijnenbollen. Desem zorgt ervoor dat het brood luchtiger, lekkerder, beter verteerbaar en langer houdbaar is.

Bij broden waar een combinatie van zuurdesem en gist wordt gebruikt, voegen we alleen de minimale hoeveelheid gist toe die nodig is om het brood goed te laten rijzen. Zuurdesembrood is door de enzymatische ontwikkeling van de fermentatie niet alleen voedzamer dan gist, maar geeft ook een mooiere geur en smaak aan het brood.

Advies

De Dungense Molenbakker is erg transparant. Vanuit onze winkel zie je onze bakkers aan het werk in de bakkerij. Je bent vrij om onze specialisten aan te spreken en om uitleg te vragen over bijvoorbeeld ingrediënten of onze werkwijze. Je mag ze ook om thuisbakadvies vragen.

We zien u graag onder de molen!

Assortiment

In onze winkel hebben we naast ons heerlijk assortiment aan brood nog veel meer lekkernijen zoals appelflappen, croissants, koeken, roggebrood, speculaas en worstenbroodjes. Daarnaast verkopen we diverse soorten boerenkaas, lokale scharreleieren en een uitgebreid assortiment vruchtensappen en couvertures.

Binnenkort is het ook mogelijk om online bestellingen te plaatsen.

OF NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

Kom gerust langs in de winkel of bel ons als je vragen hebt. Bestellingen kun je telefonisch of per mail doorgeven. Binnenkort is het ook mogelijk om een online bestelling te plaatsen en deze vervolgens af te halen in de winkel. Dat doe je in de toekomst via onze webshop, momenteel werken we daar nog aan.

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 7:30 tot 16:00 uur
Zondag en maandag gesloten

073-7820102

Hoogstraat 91-a, Sint-Michielsgestel

info@dungensemolenbakker.nl