Ons Verhaal

Op 8 mei 2014 is Hans Toelen samen met zijn vrouw Babet gestart met bakkerij De Dungense Molenbakker. Samen wilden zij het anders doen dan andere bakkers. Door ambachtelijk brood te bakken, waar vooral tijd voor nodig is. En door uitsluitend gebruik te maken van natuurlijk ingrediënten. Hiermee combineren zij het authentieke bakkersambacht met producten en de vraag van nu. Met succes, want vele klanten uit de regio en ver daarbuiten weten inmiddels wekelijks de weg naar de Dungense Molenbakker te vinden.

Onze Kernwaarden

AUTHENTIEK

Voor alle producten die verkrijgbaar zijn bij de Dungense Molenbakker geldt dat ze authentiek, duurzaam en écht zijn. Ze worden met liefde ambachtelijk gebakken en uitsluitend gezonde natuurlijke ingrediënten komen in aanmerking. Omdat wij het belangrijk
vinden dat u een gezonde boterham (op)eet!

MODERN

Ondanks dat de winkel en bakkerij een ambachtelijke uitstraling hebben, is de Dungense Molenbakker een bakker van nu. We gaan met de tijd mee door de meest moderne werkwijzen en machines te gebruiken, zonder daarbij afbreuk te doen aan het authentieke
karakter en smaak van de producten. We houden hiervoor de behoeftes van de klant constant in de gaten en spelen hier proactief op in.

SYMPATHIEK

De bourgondische inslag en levensstijl waar onze provincie zo om bekend staat, creëert een gezellige, ambachtelijke sfeer waarbij vriendelijkheid en sympathie belangrijke kenmerken zijn voor ons Brabanders. Dit is precies wat de Dungense Molenbakker ook uitstraalt.

TRANSPARANTIE

Openheid en transparantie zijn voor ons erg belangrijk, daarom heeft de Dungense Molenbakker geen geheimen voor haar klanten en bezoekers. Iedereen mag alles zien: hoe het brood gemaakt en gebakken wordt, hoe het graan gemalen wordt en hoe de producten vervolgens bij de toonbank terecht komen. Loop gerust eens binnen om onze bakkers aan het werk te zien.

Onze bakkers

OF NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

Kom gerust langs in de winkel of bel ons als je vragen hebt. Bestellingen kun je telefonisch of per mail doorgeven. Binnenkort is het ook mogelijk om een online bestelling te plaatsen en deze vervolgens af te halen in de winkel. Dat doe je in de toekomst via onze webshop, momenteel werken we daar nog aan.

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 7:30 tot 16:00 uur
Zondag en maandag gesloten

073-7820102

Hoogstraat 91-a, Sint-Michielsgestel

info@dungensemolenbakker.nl